Αγαπάτε τα αρώματα Dior αλλά δεν ξέρετε ποιο σας ταιριάζει περισσότερο; Η fragrance specialist του οίκου θα βρίσκεται στο Debenhams, The Mall Of Cyprus Nicosia, για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποια Miss Dior είστε.
Εκτός από αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να σας βάψει η makeup artist και colour Stylist της Dior.
Εσείς θα χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία;

Άρωμα Miss Dior, Dior, All Debenhams & Glow
7 λόγοι να αγαπήσετε την άνοιξη με το Unique by Ermes!
Από τα νέα floral patterns, τα πολύχρωμα accessories και τα μοναδικά προϊόντα ομορφιάς έως την ανανέωση της γκαρνταρόμπας, του σπιτιού και της διάθεσής σας… Φέτος, έχετε 7 Unique λόγους να λατρέψετε την άνοιξη. Έναν για κάθε εβδομάδα μέχρι και το Πάσχα!
Κάθε εβδομάδα έως και τις 27 Απριλίου, θα έχετε και μια νέα αφορμή για να πείτε «Άνοιξη, σε αγαπώ!» Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε στο μήνυμα που θα λάβετε από το Unique!
Be Unique!
Με τις αγορές σας σε beauty products στα Debenhams και το Glow μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε προϊόντα ομορφιάς κερδίζετε 4 πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!