BACK TO TOP

Άγριο τριαντάφυλλο για νεότερα και πιο λαμπερά μάτια

Το Le Micro-Serum De Rose Yeux της Dior από τη σειρά Prestige μας με μαγικό απλικατέρ για μικρομασάζ

 

Το Rose de Granville γεννιέται από ένα άγριο τριαντάφυλλο, που ανθίζει στους βράχους της Νορμανδίας, αψηφώντας το εχθρικό κλίμα. Το Επιστημονικό Τμήμα του Dior μελέτησε αυτό το μυθικό τριαντάφυλλο για περισσότερα από 15 χρόνια ανακαλύπτοντας τον εξαιρετικό πλούτο των μικροθρεπτικών συστατικών του. Πρωτοπόρος στη μικροδιατροφή του δέρματος, ο Dior προσφέρει στο κουρασμένο δέρμα την αξιοσημείωτη αναζωογονητική δύναμη αυτού του μοναδικού τριαντάφυλλου στη μορφή του Le Micro-Sérum de Rose Yeux.

Αυτός ο ορός δρα σαν ένα πραγματικό συμπλήρωμα διατροφής για το περίγραμμα των ματιών. Εμπλουτίζει το δέρμα με μικροθρεπτικά συστατικά υψηλής ενέργειας, φωτίζοντας θεαματικά τα μάτια.

Από το 2014, πάνω από 10.000 δημοσιευμένες μελέτες κλινικών δοκιμών έχουν επισημάνει τα οφέλη των φυτικών και των θρεπτικών μικροσυστατικών στην υγεία.

Η μικροδιατροφή «ρίχνει» νέο φως στο περίγραμμα των ματιών

Με πάνω από 10.000 βλεφαρίσματα καθημερινά, το περίγραμμα των ματιών είναι το πιο κινητό τμήμα του προσώπου, περιλαμβάνοντας 22 μύες, εκ των οποίων 14 ενεργοποιούνται κάθε 10 δευτερόλεπτα. Αυτή η δραστηριότητα απαιτεί μεγαλύτερη ενεργοποίηση των κυττάρων.

Θρεπτικά μικροσυστατικά, πηγές ενέργειας

Για πρώτη φορά, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior εντόπισε τις μικροδιατροφικές ανισορροπίες του δέρματος ως τη βιολογική επίδραση της κόπωσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της λάμψης, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους σε αυτή την πολύ ενεργή και ευαίσθητη περιοχή.

 

Στους κήπους του Dior, μετά από 7 μήνες αργής κύησης, ένα στα διακόσια πενήντα τριαντάφυλλα παράγει καρπούς.

 

Συλλέγονται μόνο μία φορά το χρόνο, αλλά επιλέγονται μόνο τα πιο ώριμα και πλούσια σε μόρια. Αυτοί οι καρποί είναι ακόμα καλύτεροι και από λουλούδια, αφού παρουσιάζουν την υψηλότερη συγκέντρωση φυτικών θρεπτικών συστατικών υψηλής ενέργειας, απαραίτητα για τα κουρασμένα περιγράμματα των ματιών.

Ένας πρωτοποριακός μετασχηματισμός

Μια επαναστατική τεχνολογία έπρεπε να επινοηθεί για να εξαγάγει όλη τη δύναμη αυτού του νέου πολύτιμου συστατικού. To Επιστημονικό Τμήμα του Dior με εξειδίκευση στον μετασχηματισμό, χρησιμοποίησε την τεχνολογία Thermo-Extraction, ικανή να συγκεντρώνει όλα τα θρεπτικά συστατικά του καρπού του Rose de Granville χωρίς να χάσει σταγόνα από τη δύναμή του.

Το δέρμα ενδυναμώνεται, τροφοδοτείται και ενεργοποιείται, το περίγραμμα των ματιών είναι ορατά αναζωογονημένο, το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι «σβήνουν» και τα μάτια φωτίζονται εμφανώς.

 

ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ TO ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ

Βελτίωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων: + 26% * / +49% **

Βελτίωση της εμφάνισης του πρηξίματος: + 25% * / +66% **

Μείωση της εμφάνισης συμφόρησης στην περιοχή των ματιών: +32% * / +72% **

Φωτεινότητα του περιγράμματος των ματιών: + 35% * / +48% **

Δομημένο περίγραμμα ματιών: + 38% * / +52% **

Μείωση εμφάνισης ρυτίδων: + 18% * / +36% **

* Άμεση βελτίωση.

** Βελτίωση σε 4 εβδομάδες.

(Κλινική δοκιμή – 32 γυναίκες – αξιολόγηση από ανεξάρτητο δερματολόγο: 2 εφαρμογές / ημέρα)

 

10 εξαιρετικά δροσερές περιστρεφόμενές κεραμικές μικροπέρλες

Το Επιστημονικό Τμήμα του Dior κατέκτησε παγκόσμια πρωτιά στα οργανικά καλλυντικά δημιουργώντας ένα τεχνολογικό θαύμα για να ενισχύσει τις ιδιότητες αυτού του εξαιρετικού συστατικού: ένα μοναδικό απλικατέρ με ειδικό σχεδιασμό. Σε ένα μηχανολογικό επίτευγμα, 10 ανεξάρτητες κεραμικές μικροπέρλες με περιστροφή 360° ενσωματώθηκαν, για πρώτη φορά, σε μια κεφαλή μασάζ, επιχρυσωμένη με φύλλα χρυσού.

Αυτή η αποκλειστικότητα του Dior ισούται με 10 ταυτόχρονα μικρομασάζ: η επιφάνεια εντριβής πολλαπλασιάζεται επί 3 σε σύγκριση με μια εφαρμογή με τα ακροδάχτυλα, το πρήξιμο αποσυμφορείται πιο  αποτελεσματικά από ό, τι με ένα σφαιρίδιο roll-on.

Η φρεσκάδα ενός τζελ, η ισχύς ενός ορού

Κατά την επαφή με το δέρμα, η πρώτη αίσθηση είναι η έντονη, ευεργετική φρεσκάδα ενός τζελ, που χαρίζει μια παγωμένη ευεξία. Η επαφή του απλικατέρ ενισχύει το έντονα αναζωογονητικό αποτέλεσμα, καθώς είναι δημιουργημένο από ένα μείγμα μετάλλων που συγκρατεί το κρύο. Η εκπληκτική υφή δεν έχει καμία σχέση με το κλασικό τζελ: είναι τόσο ελαφριά και γίνεται αμέσως ένα με το δέμα, όπως ένας εξαιρετικά συμπυκνωμένος ορός. Αμέσως, κατά την εφαρμογή, η θερμοκρασία του δέρματος μειώνεται κατά 2,3 ° C.4

Αυτή η διπλή απόλαυση των αισθήσεων συνοδεύεται από άμεσα εμφανή ικανοποίηση, χάρη σε ένα λεπτό μείγμα από αντανακλαστικές πέρλες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, καθώς και τη δράση ενός ελαφρώς συσφικτικού πολυμερούς. Οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά, το περίγραμμα των ματιών γίνεται αμέσως φωτεινό και λείο.

Sparkle Like a Star!

Κερδίστε 20πλάσιους Unique bonus πόντους επιβράβευσης για κάθε €1 αγορών ομορφιάς Dior που που συμπεριλαμβάνουν το J’ adore Eau de Parfum  κι ένα προϊόν μακιγιάζ σε μία απόδειξη. Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Ταυτόχρονα κερδίστε πλούσια δώρα αλλά μπείτε και στην κλήρωση για ένα ταξίδι με την οικογένειά σας στο Παρίσι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συλλέξετε τα Χριστουγεννιάτικα Αστέρια του Sparkle Like a Star.  Περισσότερα για τα χριστουγεννιάτικα αστέρια του Sparkle Like a Star μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

x

Mπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

x

Personal Shopper

Φιλτράρετε την αναζήτησή σας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ / Ι AM LOOKING FOR

ΘΕΛΩ / I WANT TO

x

Ask a UNIQUE advisor
for beauty tips

x

Ask a UNIQUE advisor
for fashion tips

x

Eπικοινωνήστε μαζί μας