BACK TO TOP

Nomade: Το νέο άρωμα του οίκου Chloé αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα

Το νέο άρωμα Nomade του οίκου Chloé είναι ένα μείγμα απαλότητας και δύναμης

 

Οοίκος Chloé φημίζεται τόσο για τις κομψές και διαχρονικές συλλογές ρούχων του όσο και για τα διακριτικά, λουλουδάτα και παράλληλα δυναμικά αρώματα του. Το Nomade fragrance του οίκου εμπνέεται από την ελευθερία και το όραμα της απόδρασης δημιουργώντας ένα κολακευτικά γλυκό άρωμα που εμπνέει την σύγχρονη γυναίκα να ανακαλύψει τους νέους ορίζοντες που απλώνονται μπροστά της.

Ένας κόσμος συναντήσεων

Η γυναίκα της Chloé φέρει μαζί της μια ελευθερία και μια αμετάβλητη, φυσική κομψότητα. Σίγουρη, εμπνευσμένη, ανθίζει μέσα από τις εμπειρίες και τις συναντήσεις της, διεκδικώντας ποια είναι χωρίς να  επιβάλλεται ποτέ. Αυτή η εσωτερική της δύναμη την καθοδηγεί να αγκαλιάσει την διαφορετικότητα… Το βλέμμα της στρέφεται σε άλλους ορίζοντες, η ενέργειά της ωθείται προς νέα πρόσωπα …

Αυτή τη στιγμή, κάτω απ’ αυτό το φως, που αντιμετωπίζει το άγνωστο, ενσωματώνει όλες τις δυνατότητες του κόσμου και αυτόν τον δεσμό με άλλους που σβήνουν τα σύνορα.

Στο πέρασμά της την ακολουθεί ένα άρωμα. Ένα άρωμα που την καθορίζει παντού όπου πηγαίνει, σε κάθε τόπο που ταξιδεύει. Ένα άρωμα στην εικόνα της … Nomade, ακριβώς όπως είναι και η ίδια.

NOMADE

Η Gaby Aghion, η δημιουργός του οίκου Chloé, έλεγε: «Τα χρώματα μου προέρχονται από την Αίγυπτο».

Το Nomade θυμίζει αυτό το όραμα της απόδρασης. Ένα άρωμα που συλλαμβάνει το πνεύμα της αβίαστης ισορροπίας, της εμπιστοσύνης σε συνδυασμό με την ελευθερία που καθορίζει το πνεύμα του οίκου Chloe. Αυτό το νέο άρωμα προκαλεί το όραμα της ελευθερίας και της ανάγκης για απόδραση. Συγκεντρώνει τα περιγράμματα μιας γυναίκας της οποίας το πεπρωμένο ανοίγει σε ένα άπειρο ταξίδι, χρωματισμένο από νέους ορίζοντες. Μια φρέσκια προοπτική, νέες απόψεις εμπλουτίζουν αυτό το άρωμα και φωτίζουν τη γοητεία της γυναίκας στην αναζήτηση της ανακάλυψης.

Η πεμπτουσία της ελευθερίας

Το άρωμα Nomade είναι ένα μείγμα απαλότητας και δύναμης καθώς οι όψεις αυτού του δυνατού λουλουδάτου chypre φυσά σαν το αεράκι της ελευθερίας. Ο έντονος, μεταλλικός χαρακτήρας του τονίζεται από βρύα δρυός και περιβάλλεται από την κολακευτική γλυκύτητα του δαμάσκηνου mirabelle. Από τη φρεσκάδα αυτή δημιουργείται μια αίσθηση φωτεινότητας που τονίζεται από φρέζιες.

Αυτά τα φυσικά συστατικά, τα οποία ενοποίησε ο αρωματοποιός Quentin Bisch, επισημαίνονται με συναρπαστικές αρμονίες – όπως και το συναίσθημα απόδρασης.

Ένα εμπνευσμένο μπουκάλι

Το μπουκάλι του αρώματος επικαλείται ένα ταξίδι, διαφανές για να επιτρέψει σε ένα ροζ μπεζ φως να διεισδύσει. Ένα καπάκι με λαμπερές αντανακλάσεις που σφραγίζονται από ένα ροζ κόμπο. Και ένα αμπαλάζ σαν μια πολύτιμη θήκη, σαν ένα ροζ ρουζ με χρυσά τελειώματα. Οι καμπύλες σε στρογγυλό σχήμα Ο, το οπτικό γράμμα της Chloé, φέρνουν μια απαλότητα που έρχεται σε αντίθεση με τις γραφικές γραμμές του λαιμού του μπουκαλιού.

Η μούσα

H γαλλίδα ηθοποιός Ariane Labed είναι η ενσάρκωση αυτής της νομάδας γυναίκας, γεννημένη στην Αθήνα, αλλά που ζει στο Λονδίνο, μια γυναίκα που λατρεύει την περιπέτεια με αμέτρητους ορίζοντες. Για αυτή τη νέα διαφημιστική καμπάνια, η Ariane Labed φωτογραφήθηκε στο Rajasthan από τον σύγχρονο καλλιτέχνη Ryan McGinley. Η ταινία, που γυρίστηκε επίσης στο Rajasthan, πραγματοποιήθηκε υπό την διεύθυνση του Fleur Fortune.

Τα μαλλιά της κινούνται στον αέρα, το πρόσωπό της λουσμένο με τα χρώματα της ανατολής του ήλιου, τα βήματα της κόβονται από τον αέρα, καθοδηγούμενη από την ελευθερία που την αναζωογονεί και την εμψυχώνει. Οπουδήποτε κι αν πηγαίνει, μεταφέρεται από αυτή την αδιάκοπη κίνηση μεταφέροντάς την στο ρυθμό της παρούσας στιγμής. Αυτή η γυναίκα, με τη νομαδική της ταυτότητα, βλέπει τον εαυτό της στα μάτια του κόσμου.

*Το νέο άρωμα Nomade της Chloé θα το βρείτε σε όλα τα Debenhams και τα Glow

x

Mπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

x

Personal Shopper

Φιλτράρετε την αναζήτησή σας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ / Ι AM LOOKING FOR

ΘΕΛΩ / I WANT TO

x

Ask a UNIQUE advisor
for beauty tips

x

Ask a UNIQUE advisor
for fashion tips

x

Eπικοινωνήστε μαζί μας