Είναι το απαραίτητο προϊόν για όσες από εμάς λατρεύουμε τη λάμψη. Κάνει την επιδερμίδα μας –και εμάς- να λάμπει ακόμα περισσότερο, ενώ μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με αρκετούς τρόπους.
Τα highlighters είναι από τα αγαπημένα μας beauty προϊόντα, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Οι σκούρες αποχρώσεις σε σκιές ματιών και κραγιόν σε συνδυασμό με τη λάμψη του highlighter πρόκειται να αναβαθμίσει τα χειμερινά μακιγιάζ σας.
Όποια μορφή highlighter κι αν επιλέξετε–κρεμώδη, υγρό ή σε πούδρα- μπορείτε να την προσθέσετε στα ζυγωματικά, τα κόκκαλα των φρυδιών, τη μύτη, το πιγούνι και το άνω χείλος και να λάμψετε.
Αυτά είναι τα highlighters που ξεχωρίσαμε εμείς και σας τα προτείνουμε
- Estee Lauder Double Wear Brush -On Glow BB Highlighter, €31.
- Highlighter, Neo Nude A-Line Highlight, Giorgio Armani, Debenhams, The Mall of Cyprus
- Highlighter, Custom Strobing Drops, Lancôme, Debenhams & Glow
- The Highlighter, 3ina, απόχρωση 201, Debenhams Zenon, Engomi
- Highlighter, Touche Éclat Shimmer Stick, απόχρωση Light Gold, YSL, Debenhams & Glow
- Υγρό highlighter,The Dance Potion, 3ina, Debenhams Zenon, Engomi
- Highlighter Stick, απόχρωση 401, 3ina, Debenhams Zenon, Engomi
- Highlighter The Balm, Bonnie-Dew Manizer, Debenhams The Mall of Engomi, Korivos, Olympia, Apollon, Zenon
- Highlighter, Bonnie-Lou Manizer, The Balm, Glow & Debenhams Central, The Mall of Engomi, Korivos, Olympia, Apollon, Zenon
- Highlighter, Naked Illuminated Shimmering Powder, Urban Decay, Debenhams The Mall of Cyprus
Be Unique!
Με τις αγορές σας σε beauty products στα Debenhams και το Glow μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε προϊόντα ομορφιάς κερδίζετε 4 πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ).