Οι εξορμήσεις στην παραλία –που περιμέναμε να συμβούν εδώ και πολλούς, ατελείωτους, βασανιστικούς μήνες- έχουν επιτέλους ξεκινήσει. Ακριβώς επειδή περιμέναμε τόσο καιρό, ίσως καταλήξουμε να κάνουμε λάθος επιλογές όσον αφορά στο τι θα πάρουμε μαζί μας.
Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να έχει μία τσάντα παραλίας;
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά που δεν πρέπει να ξεχάσετε για κανένα λόγο: αντηλιακά για προστασία σε κάθε σημείο του σώματος σας, ενυδατικό σπρέι για δροσιά και ανανέωση, καπέλο, δεύτερο μαγιό για να αλλάξετε και ίσως ένα παρεό/κιμονό.
Διαλέξαμε για εσάς:
- My Clarins RE-FRESH hydrating beauty mist, Debenhams & Glow
- Κιμονό Compania Fantastica Debenhams Apollo, The Mall of Cyprus
- Mineral Sunscreen Fluid For Face spf50, Clinique, Debenhams & Glow
- Τσάντα Warehouse Debenhams Zenon, Olympia
- Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος Dior Bronze SPF 50, Dior, Debenhams & Glow
- Καπέλο Warehouse Debenhams Zenon, Olympia
- Eight Hour Cream Lip Balm spf 15, Elizabeth Arden, Debenhams (Zenon, The Mall of Cyprus, Olympia, Korivos, Apollon)
- Μαγιό Dorina Debenhams Olympia, Korivos, Zenon, Apollon, The Mall of Cyprus, Engomi, Central
- Shiseido Clear Stick Uv Protector SPF50+, Debenhams & Glow
Τι δεν πρέπει να έχετε μαζί σας; Άρωμα, προϊόντα μακιγιάζ (θα λιώσουν, κρίμα είναι), τσιμπιδάκι φρυδιών (ναι το φως είναι καλό, αλλά η στιγμή δεν είναι κατάλληλη) και λάδια, ειδικά αν δεν έχουν δείκτη προστασίας spf.
Be Unique!
Με τις αγορές σας σε beauty products στα Debenhams και το Glow μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε προϊόντα ομορφιάς κερδίζετε 4 πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!