Εάν υπάρχει κάτι που παρατηρήσαμε στα φετινά βραβείων των Χρυσών Σφαιρών στο Los Angeles είναι πως οι celebrities επέλεξαν να κρατήσουν το μακιγιάζ τους όσο πιο φυσικό γίνεται. Γήινες αποχρώσεις και η έλλειψη υπερβολών ή έντονων χρωμάτων ήταν η Νο1 επιλογή σχεδόν όλων των κυριών, οι οποίες προτίμησαν να αφήσουν τις δημιουργίες που φορούσαν να κλέψουν την παράσταση.
Η Scarlett Johansson, η Zoey Deutch, η Margot Robbie, η Dakota Fanning, η Jennifer Aniston, η Cate Blanchett, αλλά και πολλές ακόμα celebrities προτίμησαν τους γήινους και απαλούς τόνους στο μακιγιάζ τους, ενώ η αγαπημένη μας Zoë Kravitz φόρεσε το διαχρονικά αγαπημένο κόκκινο κραγιόν, το οποίο ταίριαζε τέλεια με το look της.
Δείτε όλα τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Instagram @fashiontomax

Instagram @fashiontomax

Instagram @fashiontomax

Instagram @fashiontomax

Instagram @fashiontomax

Instagram @fashiontomax

Instagram @fashiontomax

Instagram @fashiontomax

Instagram @fashiontomax

Instagram @fashiontomax

Instagram @fashiontomax
Αυτά είναι τα beauty products που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας
- Κραγιόν Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte 505 Adoration, €33,90.
- Ματ κραγιόν, Rouge D’Armani Lipstick 200, Giorgio Armani (Debenhams, The Mall of Cyprus)
- Giorgio Armani Luminous Silk Foundation, Debenhams & Glow
- YSL Mascara Volume, The Curler no2, €35,90.
- Πούδρα, MAC Studio Fix Perfecting Powder, (Debenhams The Mall of Cyprus, Debenhams Olympia)
- MONSIEUR BIG MASCARA HOLIDAY EDITION Lancôme Debenhams & Glow
Be Unique!
Με τις αγορές σας σε beauty products στα Debenhams και το Glow μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε προϊόντα ομορφιάς κερδίζετε 4 πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!