Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε ο (δεύτερος) γάμος της Sophie Turner και του Joe Jonas, για τον οποίο η ηθοποιός επέλεξε να βάψει τα νύχια της όχι λευκά, όχι ροζ.. αλλά λιλά. Η επιλογή της αυτή μας ξάφνιασε, αλλά το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ.
Εκεί που λέγαμε πως ίσως η επιλογή αυτή ήταν μεμονωμένη, εμφανίστηκε η Selena Gomez για να πείσει πως πρόκειται για τάση. Η ηθοποιός βλέπετε επισκέφθηκε τον celebrity nail artist Tom Bachik και έβαψε τα νύχια –you guessed it- λιλά.
Θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς την τάση; Εμείς σας προτείνουμε το παρακάτω βερνίκι που έχει σχεδόν ίδια απόχρωση με αυτή της Selena Gomez.

Βερνίκι Erre Due, απόχρωση 280, Debenhams & Glow
Be Unique!
Με τις αγορές σας σε beauty products στα Debenhams και το Glow μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε προϊόντα ομορφιάς κερδίζετε 4 πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!