Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η Dua Lipa στο δικό μου μυαλό είναι το απόλυτο hair icon. Είναι εκείνη που με έπεισε –χωρίς να το ξέρει- να κόψω τα μαλλιά μου καρέ και τώρα όπως φαίνεται είναι εκείνη που θα με πείσει να φορέσω nude κραγιόν.
Η παρακάτω φωτογραφία της είναι #goals για πολλούς λόγους, από τα τέλεια μαλλιά της, μέχρι τις υ-πέ-ρο-χες βλεφαρίδες της και το λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφάρων.
Ο συνδυασμός των έντονων βλεφαρίδων με το λευκό μολύβι μάλιστα κάνει τα μάτια της να δείχνουν πολύ πιο μεγάλα, ενώ το nude κραγιόν κρατάει τις ισορροπίες στο τελικό αποτέλεσμα, ώστε να μην είναι too much.
Get the look
- Nude κραγιόν, Ex- Girlfriend, Urban Decay, Debenhams The Mall of Cyprus
- Μολύβι χειλιών, The Lip Pencil νο.500, 3ina, Debenhams Zenon, Engomi
- Hypnôse Drama mascara της Lancôme, All Debenhams
- Παλέτα contouring, MAC Studio Fix, (Debenhams The Mall of Cyprus, Debenhams Olympia)
Be Unique!
Με τις αγορές σας σε beauty products στα Debenhams και το Glow μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε προϊόντα ομορφιάς κερδίζετε 4 πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!