Κατά τη διάρκεια των διακοπών –ειδικά τις ώρες που βρισκόμαστε στην παραλία- το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να σκεφτούμε είναι το πώς δείχνουν τα μαλλιά μας. Επειδή όμως ξέρουμε πως κάποιες το κάνετε και θέλετε να δείχνετε περιποιημένες ακόμα και μεταξύ των βουτιών σας, οι παρακάτω Ελληνίδες και Κύπριες celebrities σας δίνουν τη λύση.
Μαντήλια, scrunchies και καπέλα είναι οι ιδανικές επιλογές για το styling των μαλλιών σας στην παραλία. Απλώς τα φοράτε και αμέσως δείχνετε σαν να καταβάλατε προσπάθεια – ενώ στην πραγματικότητα δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό να τα φορέσετε.
Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε μην ξεχνάτε πως και τα μαλλιά σας χρειάζονται προστασία από τον ήλιο το καλοκαίρι!
- Αντηλιακό λάδι σώματος και μαλλιών, Sun Care Oil Mist spf 30, Clarins, Debenhams & Glow
- Καπέλο Warehouse Debenhams Zenon, Olympia
- Αντηλιακό μαλλιών, Kerastase Soleil Huile Sirene, Glow
- Φουλάρι Springfield, €12,99, Debenhams. Olympia, Korivos, Zenon, Apollon, The Mall of Cyprus, Engomi, Central, Uber
- Καπέλο Tommy Hilfiger Debenhams Olympia, Korivos, The Mall of Cyprus, Uber
- Φουλάρι Cortefiel, €29,99, Debenhams Olympia, Korivos, Zenon, Apollon, The Mall of Cyprus
Be Unique!
Με τις αγορές σας σε beauty products στα Debenhams και το Glow μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε προϊόντα ομορφιάς κερδίζετε 4 πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!