BACK TO TOP

Το πιάτο Απριλίου στα Venue Café

Το πιάτο του μήνα στο Venue Café στα Debenhams

 

To Venue café στα Debenhams μαγειρεύει για εμάς αθερίνα με κάππαρη, ελιά και ντομάτα που κοστίζει μόνο €9,90 για τον Απρίλιο. Η προσφορά ισχύει από 5η Απριλίου.

Υλικά

1 κιλό αθερίνα καθαρισμένη

100 γρ. ντομάτα κομμένη σε μικρούς κύβους

100γρ. ελιά μαύρη χωρίς κουκούτσι

50 γρ. κάππαρη

6-7 κλωνιά μαιντανό

25ml χυμό από φρέσκο λεμόνι

3-4 κλωνιά ρίγανη

70 ml ελαιόλαδο

Ραπέλαιο για τηγάνισμα

Αλάτι-Πιπέρι

200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

10 γρ. αραβοσιτάλευρο (corn flour)

Εκτέλεση

Ξεπλένετε καλά τα ψαράκια και τα αφήνετε στο σουρωτήρι να στραγγίσουν καλά.

Βάζετε σε ένα μπολάκι το αλεύρι, το corn flour, το αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύετε καλά.

Αλευρώνετε σιγά-σιγά τα ψαράκια , στραγγίζετε το περιττό αλεύρι από αυτά.

Ζεσταίνετε σε μια μέτρια προς δυνατή φωτιά σε ένα βαθύ τηγάνι μπόλικο λάδι και τηγανίζετε μέσα τμηματικά τα ψαράκια σε τρεις δόσεις για 3 λεπτά κάθε φορά.

Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα πάνω σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί.

Για τη σάλτσα αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, τη ντομάτα, την ελιά, το κουτρούβι, το λεμόνι και το μαϊντανό και τα αναμειγνύουμε καλά.

Σερβίρονται άμεσα με τη σάλτσα. Συνοδεύονται με πατάτες τηγανιτές ή σαλάτα ελληνική.

Be Unique! 

Αγοράστε τα υλικά της συνταγής από το Debenhams Foodhall ή απολαύστε το πιάτο Μαρτίου στα Venue café (βρείτε εδώ όλα τα καταστήματα) στα Debenhams και γίνετε μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique by Ermes, ώστε για κάθε αγορά 1€  να κερδίζετε 1 πόντο επιβράβευσης που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας, στα καταστήματα που συμμετέχουν στο Unique by Ermes. Κάνε την εγγραφή σου τώρα εδώ. 

 

x

Mπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

x

Personal Shopper

Φιλτράρετε την αναζήτησή σας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ / Ι AM LOOKING FOR

ΘΕΛΩ / I WANT TO

x

Ask a UNIQUE advisor
for beauty tips

x

Ask a UNIQUE advisor
for fashion tips

x

Eπικοινωνήστε μαζί μας