To Venue café στα Debenhams μαγειρεύει για εμάς σολωμό φιλέτο με σαλάμι chorizo και ντομάτα που κοστίζει μόνο €11,90 για τον Μάιο. Η προσφορά ισχύει από 6η Μαΐου.
Υλικά για 4 άτομα
880γρ. φιλέτο σολωμού καθαρισμένο (4 φιλέτα των 220 γρ,)
200γρ. ντομάτα ώριμη κομμένη σε μικρούς κύβους
200γρ. σαλάμι chorizo (ήπιο)
2-3 κλωναράκια φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
2-3 κλωναράκια άνηθο ψιλοκομμένο
100ml χυμό από φρέσκο πορτοκάλι
4-5 κλωναράκια φρέσκο βασιλικό
150ml ξηρό λευκό κρασί
70ml ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί τοποθετούμε τα φιλέτα σολωμού
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα
Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά -εκτός από τον βασιλικό-με μια κουτάλα και τα ρίχνουμε προσεχτικά πάνω από τα φιλέτα
Τοποθετούμε το ταψί μέσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου και ψήνουμε για 15-20 λεπτά
Βάζουμε τα φιλέτα σε πιάτο και γαρνίρουμε με φρέσκο βασιλικό
Σερβίρονται άμεσα και συνοδεύονται με ρύζι ή με σαλάτα ελληνική
Οι λάτρεις του πικάντικου φαγητού μπορούν να αντικαταστήσουν το ήπιο chorizo με πιο πικάντικο σαλάμι για μια πιο δυνατή και αρωματική αίσθηση γεύσης
Be Unique!
Αγοράστε τα υλικά της συνταγής από το Debenhams Foodhall ή απολαύστε το πιάτο Μαρτίου στα Venue café (βρείτε εδώ όλα τα καταστήματα) στα Debenhams και γίνετε μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique by Ermes, ώστε για κάθε αγορά 1€ να κερδίζετε 1 πόντο επιβράβευσης που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας, στα καταστήματα που συμμετέχουν στο Unique by Ermes. Κάνε την εγγραφή σου τώρα εδώ.