To Venue café στα Debenhams μαγειρεύει για εμάς φιλέτο ψαριού με καβουρδισμένα αμύγδαλα και καρύδα που κοστίζει μόνο €7,90 για τον Οκτώβριο
Υλικά για 4 άτομα
800γρ άσπρο φιλέτο ψαριού (καθαρισμένο)
4 κσ Ελαιόλαδο
150γρ Καθαρισμένα Αμύγδαλα
1 μικρό Κρεμύδι τριμμένο
50γρ Σέλινο ψιλοκομμένο
100γρ καρύδα τριμμένη
4κσ Φρυγανιά τριμμένη
200ml Kρασί λευκό ξηρό
3 Κλωνάκια Άνηθο
1 Μέτριο λεμόνι
60γρ Σταφίδα ξανθή (προαιρετικό)
Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση
Μέσα σε ένα ρηχό ταψί με λαδόκολλα τοποθετούμε τα φιλέτα ψαριού.
Προσθέτουμε το κρασί, το κρεμμύδι, τον άνηθο , το σέλινο, τον χυμό από το λεμόνι , το ελαιόλαδο και πάνω από το ψάρι τα αμύγδαλα, την φρυγανιά, και την καρύδα.
Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και τοποθετούμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο (180°C) για 25 λεπτά περίπου. Μέχρι τα υλικά πάνω στο ψάρι ροδοκοκκινίσουν και το ψάρι ψηθεί από μέσα. Εάν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε την σταφίδα λίγο πριν βγάλουμε το ψάρι από τον φούρνο.
Γαρνίρουμε το Ψάρι με λίγο ξύσμα από το λεμόνι και λίγο φρέσκο άνηθο.
Συνοδεύεται πολύ καλά με ρύζι και λαχανικά.
Αγοράστε τα υλικά της συνταγής από το Debenhams Foodhall ή απολαύστε το πιάτο Οκτωβρίου στα Venue café (βρείτε εδώ όλα τα καταστήματα) στα Debenhams και γίνετε μέλος στο Unique by Ermes, ώστε για κάθε αγορά 1€ να κερδίζετε 1 πόντο επιβράβευσης που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας, στα καταστήματα που είναι μέλη του Unique by Ermes. Κάνε την εγγραφή σου τώρα εδώ.