BACK TO TOP

Χοιρινό φιλέτο με τζίντζερ και σάλτσα σόγιας

Ιδανικό για ένα επίσημο τραπέζι

 

Υπάρχουν κάποιες μέρες που θέλουμε να μαγειρέψουμε κάτι διαφορετικό ή να σερβίρουμε στους καλεσμένους μας μια ιδιαίτερη γεύση που αρέσει σε όλους. Τα χοιρινά φιλετάκια είναι ιδανικά γιατί με μια γευστική μαρινάδα μπορείτε να απογειώσετε τη νοστιμιά του πιάτου.

Υλικά

1.5 κιλό χοιρινό φιλέτο

½ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας

½ φλιτζάνι κόλιαντρο

2 κουταλιές της σούπας φρέσκο τζίντζερ

2 κουταλιές σησαμέλαιο

2 κουταλιές της σούπας ξύδι από λευκό κρασί

6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

¼ φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση

Αναμείξτε όλα τα υλικά για την μαρινάδα σε ένα μπολ μαζί με το νερό

Προσθέστε το φιλέτο και αφήστε στο ψυγείο για 30-60 λεπτά

Ανοίξτε το γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμότητα

Περάστε το φιλέτο με λίγο ελαιόλαδο

Ψήστε κάθε πλευρά για 10-15 λεπτά

Σερβίρετε με σαλάτα, ρύζι ή πατάτες

Be Unique! 

Προμηθευτείτε τα πιο νόστιμα υλικά για τις πιο ξεχωριστές συνταγές σας από τα SPAR για να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε τρόφιμα και είδη supermarket κερδίζετε 1 πόντο που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!

x

Mπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

x

Personal Shopper

Φιλτράρετε την αναζήτησή σας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ / Ι AM LOOKING FOR

ΘΕΛΩ / I WANT TO

x

Ask a UNIQUE advisor
for beauty tips

x

Ask a UNIQUE advisor
for fashion tips

x

Eπικοινωνήστε μαζί μας