Θέλετε να μαγειρέψετε ένα ελαφρύ και δροσερό πιάτο για βραδινό; Ετοιμάστε εύκολα ένα φιλέτο πέρκας με σαλάτα παπάγια που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σας και θα σας χορτάσει.
Υλικά
4 φιλέτα πέρκας
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουτ.σούπας και 1 κουτ.γλ. ελαιόλαδο
1 κουτ.σούπας χυμός από λάιμ
1 κουτ.γλ. μέλι
Αλάτι
1 πιπεριά jalapeño ψιλοκομμένη
1 κούπα ψιλοκομμένη παπάγια
1 αβοκάντο σε κυβάκια
Εκτέλεση
Βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί τα κρεμμύδια και πασπασλίζουμε με ένα κουταλάκι ελαιόλαδο
Ψήνουμε για 2 λεπτά κι όταν κρυώσουν τα ψιλοκόβουμε
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάιμ με το μέλι και το αλάτι
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και την πιπεριά
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε με την πέτσα προς τα κάτω για 6-7 λεπτά
Τα γυρίσουμε και τα αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά
Βάζουμε στο μείγμα με το κρεμμύδι, την παπάγια και το αβοκάντο
Σερβίρουμε το ψάρι με τη σαλάτα παπάγια
Be Unique!
Προμηθευτείτε τα πιο νόστιμα υλικά για τις πιο ξεχωριστές συνταγές σας και μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή από όλα τα SPAR για να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε τρόφιμα και είδη supermarket κερδίζετε 1 πόντο που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!
LET’S GET PERSONAL: Ψάχνεις κάτι προσωπικό; Από σήμερα το έχεις