BACK TO TOP

Φιλέτο πέρκας με πέστο και παρμεζάνα

Μια συνταγή που θα αρέσει πολύ στα παιδιά

 

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να καταφέρετε να πείσετε τα παιδιά να φάνε το ψάρι τους; Φτιάξτε μια εύκολη συνταγή για όλη την οικογένεια που θα λατρέψουν τα παιδιά. Διαλέξτε ένα καλό φιλέτο πέρκας ή άλλο ψάρι που σας αρέσει και μαγειρέψτε το με παρμεζάνα και πέστο.

Υλικά

4 φιλέτα πέρκας

1/4 κούπας πέστο βασιλικού

1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα

1 cup ψιλοκομμένη ντομάτα

Αλάτι-Πιπέρι

Χυμός λεμονιού

Λιωμένο βούτυρο

Εκτέλεση

Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα φιλέτα

Τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε ελαιόλαδο

Βάζουμε δύο κουταλιές παρμεζάνα σε κάθε φιλέτο

Ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα το τυρί

Βάζουμε πάνω από κάθε φιλέτο τις ντομάτες και μια κουταλιά πέστο

Αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε λίγο λεμόνι από πάνω και λίγο λιωμένο βούτυρο

Be Unique! 

Προμηθευτείτε τα πιο νόστιμα υλικά για τις πιο ξεχωριστές συνταγές σας και μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή από όλα τα SPAR για να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε τρόφιμα και είδη supermarket κερδίζετε 1 πόντο που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!

LET’S GET PERSONAL: Ψάχνεις κάτι προσωπικό; Από σήμερα το έχεις

 

 

x

Mπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

x

Personal Shopper

Φιλτράρετε την αναζήτησή σας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ / Ι AM LOOKING FOR

ΘΕΛΩ / I WANT TO

x

Ask a UNIQUE advisor
for beauty tips

x

Ask a UNIQUE advisor
for fashion tips

x

Eπικοινωνήστε μαζί μας