Προσέχετε την υγεία και την εμφάνισή σας; Μια σαλάτα συνδυάζει τα πολλά οφέλη της κινόας με την υπέροχη υφή της ψητής γλυκοπατάτας, ενώ τα δημητριακά και τα φρούτα δίνουν έξτρα ενέργεια.
ΥΛΙΚΑ
1 ώριμο αβοκάντο
1 φλιτζάνι οργανική SPAR NATURAL White Quinoa
1 μέτρια γλυκοπατάτα
Χυμός από ½ λεμόνι
1 σακουλάκι baby σπανάκι
Ηλιόσποροι
Λευκό και μαύρο σουσάμι
2-3 κλωνάρια μαϊντανό
1 οργανική μπάρα SPAR NATURAL Fruit and nut bar with cashew & fig
Ελαιόλαδο
Βαλσαμικό ξίδι SPAR Taste the World Balsamic Vinegar
Δείτε τα προϊόντα της συνταγής
CLICK ON THE QR CODE TO GET YOUR UNIQUE PERSONAL OFFER
Πώς θα πάρετε την προσωπική προσφορά σας:
• Kάντε click πάνω στο QR Code • Αποθηκεύστε την προσφορά σας • Χρησιμοποιήστε τη στο ταμείο
CLICK ON THE QR CODE TO GET YOUR UNIQUE PERSONAL OFFER
Πώς θα πάρετε την προσωπική προσφορά σας:
• Kάντε click πάνω στο QR Code • Αποθηκεύστε την προσφορά σας • Χρησιμοποιήστε τη στο ταμείο
CLICK ON THE QR CODE TO GET YOUR UNIQUE PERSONAL OFFER
Πώς θα πάρετε την προσωπική προσφορά σας:
• Kάντε click πάνω στο QR Code • Αποθηκεύστε την προσφορά σας • Χρησιμοποιήστε τη στο ταμείο
CLICK ON THE QR CODE TO GET YOUR UNIQUE PERSONAL OFFER
Πώς θα πάρετε την προσωπική προσφορά σας:
• Kάντε click πάνω στο QR Code • Αποθηκεύστε την προσφορά σας • Χρησιμοποιήστε τη στο ταμείο
CLICK ON THE QR CODE TO GET YOUR UNIQUE PERSONAL OFFER
Πώς θα πάρετε την προσωπική προσφορά σας:
• Kάντε click πάνω στο QR Code • Αποθηκεύστε την προσφορά σας • Χρησιμοποιήστε τη στο ταμείο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνετε τον φούρνο και καθαρίζετε τη γλυκοπατάτα. Την κόβετε σε μεγάλους κύβους, τους απλώνετε σε ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Ψήνετε για 15 λεπτά, ανακατεύετε καλά και συνεχίζετε το ψήσιμο για 15-20 λεπτά ακόμα. Βάζετε την κινόα σε μεγάλο σουρωτήρι για λίγο κάτω από τρεχούμενο νερό. Τη μεταφέρετε σε κατσαρολάκι και προσθέτετε νερό, ίσα να σκεπαστεί.Μόλις πάρει βράση, κατεβάζετε στη χαμηλότερη σκάλα και σιγοβράζετε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 15 λεπτά, μέχρι η κινόα να απορροφήσει τελείως το νερό. Αφαιρέστε από το μάτι, αφήστε τη σκεπασμένη για 5 λεπτά και ανακατέψτε απαλά με ένα πηρούνι για να αφρατέψει. Μόλις κρυώσει, ανακατέψτε τη με τη γλυκοπατάτα. Απλώστε το σπανάκι στη σαλατιέρα, μοιράστε από πάνω το μείγμα με τη γλυκοπατάτα και την κινόα. Καθαρίστε και κόψτε το αβοκάντο σε κύβους και περιχύστε το με τον χυμό λεμονιού, για να μη μαυρίσει. Τοποθετήστε το στη σαλατιέρα. Σπάστε μία SPAR NATURAL Fruit and nut bar with cashew & fig και απλώστε στη σαλάτα. Χτυπήστε λίγο ελαιόλαδο με λίγο ξύδι μπαλσάμικο, απλώστε στη σαλάτα και ανακατέψτε καλά. Γαρνίρετε με ηλιόσπορους, μαύρο και λευκό σουσάμι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σερβίρετε με SPAR NATURAL mini corn cakes with rosemary. Εναλλακτικά, σερβίρετε με SPAR VITAL Galette di Maisy Quinoa
CLICK ON THE QR CODE TO GET YOUR UNIQUE PERSONAL OFFER
Πώς θα πάρετε την προσωπική προσφορά σας:
• Kάντε click πάνω στο QR Code • Αποθηκεύστε την προσφορά σας • Χρησιμοποιήστε τη στο ταμείο