Η ομελέτα είναι ένα από τα πιο εύκολα και γρήγορα φαγητά που μπορεί να φτιάξει κανείς με υλικά που υπάρχουν πάντα στην κουζίνα. Από μια απλή ομελέτα μέχρι μια με πολλά υλικά, η ομελέτα μπορεί να μας χορτάσει το πρωί, το μεσημέρι ή το βράδυ. Δοκιμάστε μια ομελέτα τυλιχτή με σπανάκι για μια θρεπτική εκδοχή που θα σας ενθουσιάσει.
Υλικά για 2 μερίδες
6 αυγά
1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
Μισή κούπα σπανάκι βρασμένο
100 γρ. τυρί τριμμένο
Αλάτι-πιπέρι
Λίγο κύμινο ή μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Σπάστε σε ένα μπολ τα αυγά και ανακατέψτε
Προσθέστε το κύμινο και αλατοπιπερώστε
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά
Ρίχνουμε στο τηγάνι τα μισά αυγά και ψήνουμε από τη μία πλευρά
Τη γυρίζουμε από την άλλη πλευρά προσεχτικά για να μην σπάσει
Πασπαλίζουμε με το μισό τυρί και προσθέτουμε το μισό σπανάκι
Κλείνουμε την ομελέτα σε μισοφέγγαρο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 1 λεπτό
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και για τη δεύτερη ομελέτα
Be Unique!
Προμηθευτείτε τα πιο νόστιμα υλικά για την ομελέτα σας από τα SPAR για να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε τρόφιμα και είδη supermarket κερδίζετε 1 πόντο που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!