Tο γουακαμόλε είναι το ιδανικό ντιπ για να συνοδεύσετε τις τορτίγιες σας και τις πίτες. Το μυστικό για να πετύχει η συνταγή είναι τα υλικά, αφού τα περισσότερα χρησιμοποιούνται ωμά. Βρείτε ποιοτικά υλικά, φρέσκα και ώριμα ώστε να απογειώσετε το αποτέλεσμα.
Υλικά
2 ώριμα αβοκάντο
¼ κουτ.γλ. αλάτι
1 κουτ.σούπας χυμός λάιμ
2 κουτ.σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
2 κουτ.σούπας κόλιανδρο
Μαύρο πιπέρι
Μισή ώριμη ντομάτα ψιλοκομμένη (χωρίς ζουμί)
Εκτέλεση
Κόβουμε τα αβοκάντο και κρατάμε τη σάρκα
Τα πολτοποιούμε με ένα πιρούνι
Προσθέτουμε αλάτι, χυμό λάιμ, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το πιπέρι, την πιπεριά και τα υπόλοιπα υλικά
Αναμειγνύουμε καλά (αν θέλετε σε γουδί)
Σερβίρετε αμέσως ή αποθηκεύστε στο ψυγείο σκεπασμένο με μια μεμβράνη
Be Unique!
Προμηθευτείτε τα πιο νόστιμα υλικά για τις πιο ξεχωριστές συνταγές σας και μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή από όλα τα SPAR για να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε τρόφιμα και είδη supermarket κερδίζετε 1 πόντο που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!
LET’S GET PERSONAL: Ψάχνεις κάτι προσωπικό; Από σήμερα το έχεις