BACK TO TOP

Ψητά ψάρια με σάλτσα λεμονιού

Συνοδεύστε με σπαράγγια και μυρωδικά

 

Τα ψάρια έχουν την τιμητική τους την Σαρακοστή. Αν θέλετε ένα θρεπτικό γεύμα με πλούσια γεύση δοκιμάστε να συνοδεύσετε το ψάρι με σάλτσα λεμονιού και σπαράγγια που θα απογειώσουν το πιάτο σας.

Υλικά

800 γραμμάρια ψάρι της επιλογής σας

3 κουτ. σούπας βούτυρο

4 σκελίδες σκόρδο

3 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού

Ρίγανη

Θυμάρι

Αλάτι-Πιπέρι

Σπαράγγια

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200ο βαθμούς και τοποθετείτε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.

Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνετε το βούτυρο, το λεμόνι, το σκόρδο, τα μυρωδικά, τα ανακατεύετε όλα μαζί και τα αφήνετε να σιγοβράσει η σάλτσα για 2 -3 λεπτά

Αφαιρείτε από τη φωτιά και αφήνετε στην άκρη να κρυώσει.

Τοποθετείτε το ψάρι σας στο ταψί με τα σπαράγγια και το πασπαλίζετε με το αλάτι και το πιπέρι.

Στη συνέχεια περιχύνετε τη σάλτσα λεμονιού στο ψάρι.

Βάζετε στο φούρνο να ψηθεί για 10 με 12 λεπτά

Be Unique! 

Προμηθευτείτε τα πιο νόστιμα υλικά για τις πιο ξεχωριστές συνταγές σας από τα SPAR για να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε τρόφιμα και είδη supermarket κερδίζετε 1 πόντο που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!

x

Mπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

x

Personal Shopper

Φιλτράρετε την αναζήτησή σας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ / Ι AM LOOKING FOR

ΘΕΛΩ / I WANT TO

x

Ask a UNIQUE advisor
for beauty tips

x

Ask a UNIQUE advisor
for fashion tips

x

Eπικοινωνήστε μαζί μας