BACK TO TOP

Ψήτο αχλάδι με παρμεζάνα

Μια διαφορετική και απολαυστική συνταγή

 

Πώς μπορεί να συνδυαστεί το αχλάδι με το τύρι; Δοκιμάστε μια διαφορετική συνταγή με αχλάδι, παρμεζάνα και βαλσάμικο ιδανική για επίσημες περιστάσεις ή όταν θέλετε να απολαύσετε κάτι ξεχωριστό.

Υλικά

1 αχλάδι

Ζάχαρη άχνη

Ξύδι βαλσάμικο

200 γραμμάρια τριμμένο τύρι παρμέζανα

Εκτέλεση

Πλένετε το αχλάδι και το κόβετε σε λεπτές φέτες

Τοποθετήστε το σε ένα ταψί που πρώτα έχετε βάλει πάνω του χαρτί ψησίματος. Έπειτα το πασπαλίζετε με άφθονο τύρι παρμεζάνα και με ζάχαρη άχνη.

Το αφήνετε στο φούρνο στον αέρα στους 90 ° C για περίπου 1 ώρα.

Όταν γίνει βάζετε τις φέτες του αχλαδιού την μια πάνω στην άλλη και περιχύνετε με το βαλσάμικο.

Be Unique! 

Προμηθευτείτε τα πιο νόστιμα υλικά για τις πιο ξεχωριστές συνταγές σας από τα SPAR για να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε τρόφιμα και είδη supermarket κερδίζετε 1 πόντο που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!

x

Mπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

x

Personal Shopper

Φιλτράρετε την αναζήτησή σας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ / Ι AM LOOKING FOR

ΘΕΛΩ / I WANT TO

x

Ask a UNIQUE advisor
for beauty tips

x

Ask a UNIQUE advisor
for fashion tips

x

Eπικοινωνήστε μαζί μας