Πώς μπορεί να συνδυαστεί το αχλάδι με το τύρι; Δοκιμάστε μια διαφορετική συνταγή με αχλάδι, παρμεζάνα και βαλσάμικο ιδανική για επίσημες περιστάσεις ή όταν θέλετε να απολαύσετε κάτι ξεχωριστό.
Υλικά
1 αχλάδι
Ζάχαρη άχνη
Ξύδι βαλσάμικο
200 γραμμάρια τριμμένο τύρι παρμέζανα
Εκτέλεση
Πλένετε το αχλάδι και το κόβετε σε λεπτές φέτες
Τοποθετήστε το σε ένα ταψί που πρώτα έχετε βάλει πάνω του χαρτί ψησίματος. Έπειτα το πασπαλίζετε με άφθονο τύρι παρμεζάνα και με ζάχαρη άχνη.
Το αφήνετε στο φούρνο στον αέρα στους 90 ° C για περίπου 1 ώρα.
Όταν γίνει βάζετε τις φέτες του αχλαδιού την μια πάνω στην άλλη και περιχύνετε με το βαλσάμικο.
Be Unique!
Προμηθευτείτε τα πιο νόστιμα υλικά για τις πιο ξεχωριστές συνταγές σας από τα SPAR για να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε τρόφιμα και είδη supermarket κερδίζετε 1 πόντο που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ)!