BACK TO TOP

Κάλια Ελευθερίου: Το τραγικό συμβάν στην ηλικία των 20 ετών που της άλλαξε τη ζωή

Όλα όσα εξομολογήθηκε στο People

 

Η Κάλια Ελευθερίου παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στη Μαρία Παπαϊωάννου για το περιοδικό People.

Η Κύπρια δημοσιογράφος μίλησε για όλα. Για την περίοδο που σπούδαζε στο εξωτερικό, για τη συνεργασία και της συμμετοχή της στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και για μια τραγική απώλεια που βίωσε στην ηλικία των 20 ετών και της άλλαξε τη ζωή.

«Όταν πήγα στην Αγγλία είχα μια σχέση εξ αποστάσεως. Ταξίδευα Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι στην Κύπρο για να τον συναντάω και ερχόταν κι εκείνος πολύ συχνά. Αν και η απόσταση είναι δύσκολη σε μια σχέση, εμείς το προσπαθούσαμε. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Ένα πρωί του Σεπτέμβρη έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή. Είχα την “τύχη” μέσα στην ατυχία μου να μην είμαι στην Κύπρο όταν έγινε το συμβάν. Με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν. Δεν ήμουν εκεί για να το ζήσω όλο αυτό» αποκαλύπτει στο People.

Σε μια προσπάθεια να διαχειριστεί το σοκ, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη γενέτειρά της, αφήνοντας για λίγο πίσω τα όνειρα για μια καριέρα στην τηλεόραση. «Δεν ξέρω πώς βιώνει ένα αντίστοιχο γεγονός ο υπόλοιπος κόσμος, γιατί είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος που θρηνεί ο καθένας μας. Προσωπικά ήταν σαν να έβλεπα μια κόκκινη γραμμή και σκεφτόμουν ότι είναι πολύ εύκολο να την ξεπεράσω και να τρελαθώ. Έλεγα ότι θα συγκρατήσω τον εαυτό μου, θα το βιώσω, θα το συνειδητοποιήσω σιγά σιγά και δεν θα κάνω έξαλλα πράγματα. Ένιωθα ότι είμαι πολύ μικρή για να παρανοήσω εντελώς» εξομολογείται και συνεχίζει:

«Την περίοδο που ήμουν στην Αγγλία έκλαιγα όλη μέρα και ήμουν συνέχεια μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πρέπει να επιστρέψω στην Κύπρο. Ξέρεις τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις; Όσο πιο μακριά είσαι από το πρόβλημα, το παραμερίζεις λίγο. Αν πας κοντά του και το βιώσεις, το ξεπερνάς πιο εύκολα. Λένε ότι είναι το πιο δύσκολο μονοπάτι αλλά και το πιο γρήγορο. Ένας θάνατος, βέβαια, δεν ξεπερνιέται ποτέ, απλά με τον καιρό μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια». Πήρε τον χρόνο της, προσπάθησε να σταθεί ξανά στα πόδια της και αναθεώρησε πολλά πράγματα για τη ζωή και τις διαπροσωπικές της σχέσεις.

«Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, επιθυμείς να έχεις στη ζωή σου πιο ουσιαστικά πράγματα. Νομίζω με ωρίμασε πιο γρήγορα. Ήθελα να κάνω ουσιαστικές σχέσεις, να μην είμαι δεξιά και αριστερά και να πάρω σοβαρά το τι θέλω να κάνω επαγγελματικά στη ζωή μου». Με αυτές τις σκέψεις, πήρε την απόφαση να συνεχίσει τις σπουδές της, αυτή τη φορά σε μια ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας στην Αθήνα.

Πηγή: Περιοδικό People

 

 

x

Mπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

x

Personal Shopper

Φιλτράρετε την αναζήτησή σας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ / Ι AM LOOKING FOR

ΘΕΛΩ / I WANT TO

x

Ask a UNIQUE advisor
for beauty tips

x

Ask a UNIQUE advisor
for fashion tips

x

Eπικοινωνήστε μαζί μας