BACK TO TOP

Kate Middleton: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον πρίγκιπα George και κάτι περίεργο που συμβαίνει εδώ και καιρό στα βρετανικά media

Για πρώτη φορά, μία πιο συναισθηματική δήλωση της νεαρής δούκισσας

 

Εδώ και καιρό το στιλ της Kate Middleton, αλλά και η συμπεριφορά της εξυμνούνται από τα βρετανικά media, πότε με σχετική συγκράτηση, πότε με ενθουσιασμό, αναλόγως από την αντίθεση με το lifestyle της Meghan Markle που επιχειρείται να αναδειχθεί.

Και η αλήθεια είναι ότι η δούκισσα του Cambridge είναι εξαιρετικά προσεκτική σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της και συνήθως πολύ φειδωλή αναφορικά με το οτιδήποτε, χωρίς, ωστόσο να παραμένει «άφωνη» και στη σκιά.

Τουναντίον. Ενώ τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ήρεμο, μειλίχιο και ταυτόχρονα δωρικό προφίλ, στην επιφάνεια έρχονται και δηλώσεις και κουβέντες της με απλό κόσμο και συναισθήματα που την κάνουν ακόμη πιο συμπαθή στη βρετανική κοινή γνώμη.

Όπως μια εξομολόγησή της γι’ αυτό που αισθάνεται για τον πρωτότοκο γιο της, τον 6χρονο πρίγκιπα George, βλέποντας τον να μεγαλώνει.

 

Η είδηση προέκυψε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης της Middleton σε ένα Κέντρο Επιμόρφωσης Νέων Γονέων στο Λονδίνο, στο οποίο παρέχονται επαγγελματικές συμβουλές και στήριξη σε νέους ανθρώπους που έγιναν γονείς για πρώτη φορά και έχουν ανάγκη από κατευθύνσεις και σεμινάρια.

Εκεί η Middleton ήρθε σε επαφή με νεαρόκοσμο και μίλησε μαζί τους, ανάμεσα σ’ αυτούς και η 23χρονη Chloe Koroma, η οποία αποκάλυψε στους δημοσιογράφους μία μικρή, αδιόρατη θλίψη της Δούκισσας του Cambridge για το πόσο γρήγορα μεγαλώνει ο γιος της.

«Μας είπε ότι τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα και ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο George είναι ήδη 6 χρονών», εξήγησε η νεαρή γυναίκα.

Και εδώ αρχίζουν τα ωραία: το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα τον τρέχοντα μήνα (Σεπτέμβριος 2019), τα έντυπα και διαδικτυακά Μέσα, τόσο τα βρετανικά, αλλά και αρκετά αμερικανικά, έχουν αλλάξει το πώς αναφέρονται στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Συγκεκριμένα δεν την αποκαλούν με αυτή την ιδιότητά της, αλλά της αποδίδουν ευθέως τον τίτλο «μελλοντική βασίλισσα». Και φυσικά δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν αυτός ο χαρακτηρισμός προκαλεί ανατριχίλα σε κάποια εξέχοντα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας -για παράδειγμα στον πρίγκιπα Κάρολο και αμέσως επόμενο στη διαδοχή-, όμως εξηγεί την επιμονή της Βασίλισσας Ελισάβετ να νουθετεί, συμβουλεύει και καθοδηγεί εδώ και καιρό την Kate σε ζητήματα που αφορούν το βασιλικό πρωτόκολλο.

Πηγή: Peoplegreece.com

x

Mπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

x

Personal Shopper

Φιλτράρετε την αναζήτησή σας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ / Ι AM LOOKING FOR

ΘΕΛΩ / I WANT TO

x

Ask a UNIQUE advisor
for beauty tips

x

Ask a UNIQUE advisor
for fashion tips

x

Eπικοινωνήστε μαζί μας