BACK TO TOP

«Ο Harry και η Meghan δεν είχαν άλλη επιλογή, το περιβάλλον στην οικογένεια είναι τοξικό»

Καιρός να ακούσουμε και κάποιον που να δικαιολογεί την κίνηση του ζεύγους του Sussex.

 

Από την Τετάρτη που ανακοίνωσαν την παραίτησή τους, τα βρετανικά μέσα και η κοινή γνώμη στην πλειοψηφία της ήταν καταδικαστικοί απέναντι τους και καταφέρονταν με σκληρά λόγια εναντίον της Meghan Markle κυρίως και εν δευτέροις του Harry. Έχουν προκύψει διάφορες λεπτομέρειες από το στάτους εντός της βασιλικής οικογένειας που δείχνουν ότι υπάρχει ένας…αχταρμάς. Στο τεύχος του αμερικάνικου People που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, υπάρχει η μαρτυρία στενού φίλου του Harry και της Meghan που δίνει δίκιο στην πράξη τους.

«Αν οι σχέσεις ήταν καλύτερες με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τότε όλα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά» λέει με νόημα και εξηγεί πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν ήθελαν να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Ήταν όμως τέτοιες οι συνθήκες που δεν είχαν άλλη επιλογή από την αποχώρηση, ώστε να μπορέσουν να δράσουν έξω από τις νόρμες που έχει επιβάλλει από καιρό το Παλάτι.

«Εξαναγκάστηκαν να καταφύγουν σε αυτή τη λύση. Υπάρχει τόση κακία σε αυτή την οικογένεια – είνα τοξικό το κλίμα». Αναμφίβολα τα λόγια αυτά δε θα μπορούσαν να αφορούν την Ελισάβετ, τον Φίλιππο ή τον Κάρολο. Είναι σαφής αιχμή για τον William και την Kate.

Ο William μάλιστα είχε παρουσιαστεί να αναφέρει μετά τη συνάντηση της Δευτέρας ότι έχει κουραστεί πια με το να προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα με τον αδερφό του και να τον προφυλάξει και γι΄αυτό θα πάψει κάθε επικοινωνία πέρα από τα τυπικά.

Όσον αφορά στο μέτωπο της Meghan Markle και τη μη συμμετοχή της στη διάσκεψη, στην αρχή αιτιολογήθηκε από τον φόβο να υπάρξει κάποια διαρροή της κουβέντας της μέσω τηλεφώνου, όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Τελικά η πληροφορία ήταν πιο αόριστη και ανέφερε ότι δεν κρίθηκε αναγκαίο να έχει λόγο. Κι αυτό δείχνει, μέσα από μεγαλύτερη ανάλυση, ότι της ρίχνουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης και δεν τη θεωρούν ήδη μέλος της οικογένειας, άρα δε μπορεί να παίρνει αποφάσεις.

Πηγή: Peoplegreece.com

x

Mπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

x

Personal Shopper

Φιλτράρετε την αναζήτησή σας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ / Ι AM LOOKING FOR

ΘΕΛΩ / I WANT TO

x

Ask a UNIQUE advisor
for beauty tips

x

Ask a UNIQUE advisor
for fashion tips

x

Eπικοινωνήστε μαζί μας