BACK TO TOP

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Και να ποιο είναι το σχέδιο τους για να γίνουν πλούσιοι και κυρίαρχοι των media

Φαίνεται πως θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Μισέλ και του Μπάρακ Ομπάμα.

 

Τον Ιανουάριο του 2017 ο Barack και η Michelle Obama άφηναν τον Λευκό Οίκο και επέστρεφαν πίσω στη ζωή που είχαν πριν την προεδρία των ΗΠΑ. Όχι ακριβώς όμως. Πέραν του γεγονότος πως το πρωτόκολλο επιβάλλει ο απερχόμενος πρόεδρος να ζει σε ένα σπίτι στα προάστια της Ουάσινγκτον συν γυναιξί και τέκνοις, οι δυο τους είχαν πλέον μια τεράστια δύναμη, μια τεράστια επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ζώντας σε εποχές που κάποιος πρέπει να είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του προσφέρει το timing, Barack και Michelle κατάλαβαν ότι είναι η στιγμή για να χτίσουν τις βάσεις πάνω στις οποίες θα στηρίξουν την επιρροή τους, ώστε να μην εκπνεύσει γρήγορα, αλλά να δημιουργήσουν μια πλούσια ζωή μακριά από τα αξιώματα. Άλλωστε, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν παίρνει και τον πακτωλό χρημάτων που θα φανταζόμασταν, αλλά μόλις 400.000 δολάρια.

Πολύ γρήγορα ανέπτυξαν ένα δίκτυο δράσης, επένδυσαν, έκαναν τη δική τους εταιρεία παραγωγής, η Μισέλ έγραψε το βιβλίο της που πουλάει σαν τρελό και μαζί έκαναν περιοδείες και μιλούσαν σε πανεπιστήμια και εκδηλώσεις με αδρά αμοιβή.

Το στρατηγικό τους σχέδιο τους βοήθησε να μπορούν σήμερα να αγοράζουν μια πολυτελή κατοικία στη θάλασσα, αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και να έχουν το ντοκιμαντέρ American Factory υποψήφιο στα Όσκαρ.

Πώς συνδέονται όμως όλα αυτά με τον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle; Μα φυσικά γιατί οι Obama είναι το παράδειγμα που φαίνεται να επιθυμούν να ακολουθήσουν. Και στην δική τους περίπτωση υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα κι ένα μειονέκτημα, που θα αναφέρουμε στη συνέχεια.

Είναι η πιο λογική σκέψη για όλους ότι η Meghan θα θελήσει να κινηθεί στο Χόλιγουντ, είτε τηλεοπτικά είτε κινηματογραφικά. Κι ο Harry που έχει μια συνεργασία με την Oprah για μια σειρά που θα κυκλοφορήσει στο Apple TV, δείχνει να ελκύεται απ΄αυτό.

Μόνο και μόνο το γεγονός πως μέσα στον Ιανουάριο ήταν η δημοφιλέστερη αναζήτηση στη Google και τα θέματα που τους αφορούσαν μετά την παραίτηση, πουλούσαν τρελά, δείχνει πως η δική τους δημοφιλία είναι μεγαλύτερη από τους Obama, αφού έχουν βασιλικούς τίτλους. Ναι, η συμφωνία με την Ελισάβετ ήταν ότι δε θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα προνόμια των τίτλων τους. Δεν ήταν όμως πως δεν θα συνεχίσουν να τους φέρουν. Τουλάχιστον σε αυτή τη μεταβατική περίοδο. Κι αυτό έχει τη σημασία του.

Πριν λίγες ημέρες ο Harry βρέθηκε σε εκδήλωση με τον Μπομπ Ίγκερ, CEO της Disney, μια εταιρεία στην οποία η Markle έκανε κάποια voiceover για κινούμενα. Μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά, σε ένα event του Netflix, ο Τεντ Σαράντος δήλωνε ανοιχτός στο να συζητήσουν με τους Harry και Meghan για μια παραγωγή στην πλατφόρμα που να αφορά τη ζωή τους, είτε σαν ντοκιμαντέρ είτε σε μορφή σειράς. Κάποιοι έθεσαν στο τραπέζι και το ενδεχόμενο να κάνει cameo η Markle στην 6η σεζόν του The Crown!

Κι αυτή η προσέγγιση από τη μεριά του Netflix δεν άργησε να έρθει. Στο εξωτερικό αναφέρουν πως έχει γίνει μια πρώτη επαφή από τον Σαράντος. Παράλληλα, άλλες πηγές αναφέρουν πως τον Harry έχουν προσεγγίσει μεγάλοι εκδοτικοί με σκοπό να γράψει την αυτοβιογραφία του. Μάλιστα, λέγεται πως θα μπορούσε να πάρει ως και 15 εκατομμύρια δολάρια για να το κάνει.

Κάπου εδώ έρχεται το μειονέκτημα. Για την ακρίβεια είναι δύο, αλλά το ένα είναι αναστρέψιμο. Αυτό αφορά στην δημοφιλία της Meghan ως αυτόνομη προσωπικότητα, η οποία δεν είναι καν στο 50% αυτής που έχει η Michelle Obama, ώστε να μπορεί να γίνει σύγκριση. Είναι όμως ένα κομμάτι που φτιάχνεται, με την Meghan να έχει εδώ στο μυαλό της ένα άλλο παράδειγμα, αυτό της Beyonce, που έχτισε γύρω της έναν μύθο, δεν μιλάει σχεδόν καθόλου στον Τύπο και υπάρχει μια εικόνα για εκείνη, παρά ακριβής απεικόνιση.

Το βασικότερο μειονέκτημα αφορά στην έγκριση που θα πρέπει να δοθεί από την Ελισάβετ και στο κατά πόσο θα επηρεαστούν επί τα χείρω οι σχέσεις του Χάρι με την οικογένεια του.

Υποθέτουμε όμως πως με 15 εκατομμύρια, τα δάκρυα των κομμένων δεσμών μπορεί να είναι λιγότερο επώδυνα…

Πηγή: PeopleGreece.com

x

Mπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

x

Personal Shopper

Φιλτράρετε την αναζήτησή σας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ / Ι AM LOOKING FOR

ΘΕΛΩ / I WANT TO

x

Ask a UNIQUE advisor
for beauty tips

x

Ask a UNIQUE advisor
for fashion tips

x

Eπικοινωνήστε μαζί μας