BACK TO TOP

Τι δείχνει ο τρόπος που στρώνετε το κρεβάτι σας για την προσωπικότητά σας;

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα μας αποκαλύπτει το στρώσιμο του κρεβατιού

 

Yπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι για να στρώσουμε ένα κρεβάτι. Από το να το στρώσουμε με τον πιο περίπλοκο τρόπο μέχρι να μην το στρώσουμε καθόλου, το πώς τοποθετούμε τα σεντόνια μας και τα μαξιλάρια μας μπορεί να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με ειδικούς το πώς στρώνουμε το κρεβάτι μας αποκαλύπτει στοιχεία για την προσωπικότητά μας

1.Ελαφρώς ακατάστατο

Σε αντίθεση με τις δημοφιλείς απόψεις που αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που δεν στρώνουν το κρεβάτι τους το πρωί είναι τεμπέληδες ή δεν έχουν πρόγραμμα για την ημέρα που ξεδιπλώνεται μπροστά τους, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για παραγωγικούς ανθρώπους που, όμως, δεν αγαπάνε τα καλούπια. Αυτός ο τρόπος στρωσίματος αποκαλύπτεί έναν οργανωτικό χαρακτήρα που ξέρει να προτάσσει τις προτεραιότητές του.

2.Εντελώς στρωμένο

Αυτό το ύφος του κρεβατιού όπου τα μαξιλάρια είναι τοποθετημένα στη θέση που τα έχουμε όταν κοιμόμαστε και τα σεντόνια με τα καλύμματα είναι τραβηγμένα και μαζεμένα μέσα στα πλαϊνά του κρεβατιού, δείχνει μια προσωπικότητα που δίνει προτεραιότητα στην ουσία του πράγματος και όχι στο «φαίνεσθαι». Αν ακολουθείτε αυτον τον τρόπο, είστε λειτουργικοί χαρακτήρες καθώς προτιμάτε να βρίσκετε το κρεβάτι σας έτοιμο να σας υποδεχθεί παρά να παλεύετε με τις κουβέρτες.

3.Η «μεγάλη» κάλυψη

Πρόκειται για έναν από τους απλούς τρόπους στρωσίματος. Αγνοούμε τα μαξιλάρια και τα σεντόνια και τραβάμε το πάπλωμα ή την κουβέρτα μέχρι την κορυφή του κρεβατιού ώστε να κρύβει ό,τι βρίσκεται από κάτω. Εδώ, συναντάμε μια αυθόρμητη προσωπικότητα που τής αρέσει να ζει το τώρα, να μην περιορίζεται και να μην μένει στις λεπτομέρειες.

4.Χωρίς την παραμικρή ατέλεια

Η αλήθεια είναι ότι όσοι το κάνετε αυτό, αφιερώνετε αρκετό χρόνο στο στρώσιμο του κρεβατιού σας αλλά το αποτέλεσμα είναι άρτιο. Προφανώς, διαθέτετε μια οργανωμένη προσωπικότητα που αγαπάει την τέχνη και τη συμμετρία. Ακόμα, γνωρίζετε πώς και τα μικρά πράγματα στη ζωή είναι υψίστη σημασίας και μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα.

5.Βασιλικό κρεβάτι

Το στρώσιμο του κρεβατιού είναι για εσάς απόλαυση. Υπέροχα χρώματα και σχέδια, απαλά υφάσματα και αμέτρητα μαξιλάρια είναι μερικά από τα πράγματα που θα παρατηρήσει κανείς αντικρίζοντας το κρεβάτι σας. Το ύφος του κρεβατιού σας είναι άμεσα συνυφασμένο με την άψογη αισθητική σας και τον τρόπο που σας αρέσει να υπάρχουν τα πράγματα γύρω σας.  Διαθέτετε μια προσωπικότητα που προσέχει και παρατηρεί τα πάντα, αγαπάει το κομψό στιλ και προτάσσει την αρμονία σε όλα τα πράγματα.

6.Μινιμαλισμός

Απλό κρεβάτι, μονόχρωμα σεντόνια, χαλαρή διακόσμηση. Εσείς προτιμάτε ένα κομψό, τακτοποιημένο και ειδικό για ξεκούραση δωμάτιο. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες που δεν σας ενδιαφέρουν και πολύ. Εστιάζετε στη λειτουργία του πράγματος, καθώς είναι το μόνο που σας ενδιαφέρει.

7.Ποιο στρώσιμο;

Στο τέλος της ημέρας θα μαζέψετε τα σκεπάσματα σας από το πάτωμα και θα κοιμηθείτε χαλαρές και άνετες. Το στρώσιμο του κρεβατιού δεν αποτελεί μια συνήθεια που βρίσκεται στη do list καθώς δεν σας απασχολεί καθόλου. Προτιμάτε να αφιερώνετε τον χρόνο σας σε χρήσιμα πράγματα που μπορούν να εξελίξουν την προσωπικότητά σας.

Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Σε όποια, όμως, κι αν ανήκετε, μπορείτε να αποκτήσετε τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες και τις παπλωματοθήκες σας, σε μοναδικές προσφορές, αρκεί να σκεφτείτε και να πράξετε έξυπνα: κάντε την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης πόντων Unique by Ermes και συγκεντρώστε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε στις αγορές σας.

Για κάθε €1 αγορών ειδών σπιτιού, εποχιακών ειδών ή ειδών ανακαίνισης σπιτιού & DIY  εξασφαλίζετε από 1 έως 2 πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε στις αγορές στα καταστήματα Debenhams και Superhome Center, αλλά και σε όλα τα καταστήματα (βρείτε τα εδώ) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Unique By Ermes.

Δείτε τα προϊόντα με τα οποία μπορείτε να ανανεώσετε τα λευκά σας είδη:

x

Mπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

x

Personal Shopper

Φιλτράρετε την αναζήτησή σας

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ / Ι AM LOOKING FOR

ΘΕΛΩ / I WANT TO

x

Ask a UNIQUE advisor
for beauty tips

x

Ask a UNIQUE advisor
for fashion tips

x

Eπικοινωνήστε μαζί μας