Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει κι εμείς είμαστε στην αναζήτηση δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όπως, επίσης, και στην αναζήτηση δώρων για τον εαυτό μας.
Αυτή η περιόδος, λοιπόν, είναι ιδανική για να επενδύσουμε στα πιο heavy κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, όπως παλτό, σακάκια και πλεκτά, και τα πολυκαταστήματα Debenhams φροντίζουν να κάνουν τις αγορές μας ακόμα πιο ευχάριστες!
Γιατί; Μα, φυσικά γιατί μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε τα πιο μοντέρνα και κομψά κομμάτια με έκπτωση!
Στα πολυκαταστήματα Debenhams μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου βρείτε παλτό, σακάκια και πλεκτά με 30%* έκπτωση και απογειώστε τις γιορτινές σας εμφανίσεις ή ακόμη εντυπωσιάστε τους αγαπημένους σας με τα δώρα σας!
Και για την ομορφιά σας..!
Επειδή καμία γιορτινή εμφάνιση ή κάθε άλλη εμφάνιση δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη χωρίς το μακιγιάζ ή το άρωμά μας, τα πολυκαταστήματα Debenhams μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας επώνυμα καλλυντικά και αρώματα με έκπτωση 10€*, με αγορά άνω των 60€ σε μία απόδειξη!
Αυτές τις γιορτές…. Do a bit of Debenhams!
*Ισχύουν όροι & εξαιρέσεις.