Με τον Νοέμβριο να είναι σχεδόν εδώ, το mood όλων μας γίνεται ολοένα και πιο Χριστουγεννιάτικο. Φυσικά, βασικό «συστατικό» των Χριστουγέννων είναι τα δώρα και τα πολυκαταστήματα Debenhams με την Estée Lauder σας δίνουν τη μοναδική ευκαιρία με κάθε αγορά σας τριών προϊόντων να πάρετε έξτρα ένα νεσεσέρ γεμάτο προϊόντα.
Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου!
Be Unique!
Με τις αγορές σας σε beauty products στα Debenhams και το Glow μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια.
Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique By Ermes για κάθε αγορά 1€ σε προϊόντα ομορφιάς κερδίζετε 4 πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βρείτε τα εδώ).
LET’S GET PERSONAL: Ψάχνεις κάτι προσωπικό; Από σήμερα το έχεις